Cariera

#tipografie online #clienti romania #Flyeralarm #tipografie #europa

Flyeralarm, tipografia online cu renume in Europa si-a lansat serviciile si pentru clientii romani

Flyeralarm a patruns pe piata din Romania in anul 2015 si s-a impus cu o experienta de peste 14 ani si cu un renume ca fiind una dintre cele mai puternice tipografii digitale din Europa. Calitatea exceptionala, preturile accesibile, livrarea rapida si consilierea individuala axata pe necesitatile fiecarui client sunt principiile dupa care au ales sa se ghideze in tot acest timp profesionistii de la Flyeralarm. Aceasta firma ofera servicii tipografice prin indermediul online-ului pe segmentul B2B in Europa, si este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania.

Cine sunt?

Nucleul firmei Flyeralarm il reprezinta producerea si comercializarea de articole tiparite sau produse de advertising pe piata corporatista (B2B). Toate produsele sunt manufacturate exclusiv in Germania, unde se foloseste o tehnologie de ultima generatie, in diverse locatii de tiparire care apartin acestui grup. Portofoliul companiei cuprinde o multitudine de printuri mediatice - de la flyere pana la carti, dar ofera si servici de marketing, grafica si consultanta pentru identitatea vizuala a firmelor. Cu un numar de 2.000 de angajati distribuiti in sase locatii din Germania, Flyeralarm a realizat, in 2014, o cifra de afaceri de peste 300 de milioane de euro. Sediul central al firmei se afla in Würzburg. Compania a fost fondata in anul 2002 de catre Thorsten Fischer. In Romania, firma subsidiara a infiintat prima tipografie in Sibiu. Echipa de lucru este formata din specialisti in tipografie offset care au beneficiat de perfectionare in Germania, si toate acestea pentru ca ei sa ofere consiliere profesionista clientilor romani.

Partenerul tau in Europa

Viata Flyeralarm este dedicata tiparlui. Specialisti in domeniu, ei proceseaza aproxmativ 15.000 de comenzi si coordoneaza peste 20.000 de colete pentru ca acestea sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatar. Firma este prezenta in peste 14 tari din Europa: Marea Britanie, Italia, Franta, Austria, Polonia, Spania, Olanda, Danemarca, Suedia, Finlanda, Belgia, Elvetia, Irlanda, Ungaria, iar acum si in Romania.

Servicii oferite

Gama de produse oferite este foarte elaborata, intr-o continua dezvoltare si mereu personalizate pentru fiecare client. Flyeralarm va ofera afise, autocolante, bloc notes, brosuri si cataloage, carti de vizita, carti postale, coli cu antet, facturier, flyere, mape, pliante, dar si grafica si machetare. Comanda se face online, consilierea este gratuita, iar pentru produsele comandate nu trebuie sa platiti nimic in plus, transportul fiind gratuit oriunde in tara. Timpul de livrare se stabileste in functie de produs, multe dintre ele pot fi livrare chiar si in 24 sau 48 de ore in tara. Toate produsele comercializate sunt tiparite in Germania, folosindu-se tehnologie si masini de print digital si offset de ultima generatie de la producatori de talie mondiala, precum Heidelberg, KBA, Xerox si HP.

Pentru a va convinge de calitatea produselor si a va alunga teama de a plasa comenzi online, la Flyeralarm puteti solicita mostrarul de hartie cu peste 40 de tipuri si gramaje diferite sau pachetul de mostre cu diverse produse tiparite ei. Flyeralarm garanteaza pentru calitatea materialelor printate, pentru tirajul necesar si implicit pentru data limita, adica termenul efectiv de executie a materialelor respective.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea