Cariera

#absolvent #candidat #recrutari #emirates airlines # insotitori de zbor

Emirates Airlines recruteaza insotitori de zbor

Compania aeriana Emirates Airline organizeaza in perioda 12-16 noiembrie, la Bucuresti, o campanie de recrutari pentru insotitori de zbor , scrie realitatea.net.

Pentru a se califica pentru aceste interviuri, candidatii vor trebuie sa treaca printr-un proces de preselectie organizat de Lalsat International, firma de recrutare partenera din Romania.

Candidatii trebuie sa aiba cel putin 21 de ani, sa fi absolvit liceul, sa cunoasca limba engleza (nivel avansat). Constituie un avantaj experienta anterioara in relatiile cu clientii.

O alta cerinta obligatorie este posibilitatea candidatului de a atinge cu mana inaltimea minima de 212 centimetri stand pe varfuri, inaltime necesara pentru a atinge echipamentele de urgenta pe toate tipurile de avioane. De asemenea, se cere o conditie fizica suficient de buna pentru a indeplini sarcinile din timpul zborului, iar tatuajele si bandajele sunt interzise.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.