Cariera

#echipament protectie #echipament de protectie

Echipament de protectie rezistent si bun la pret

Protectia la locul de munca este o necesitate pentru angajati si obligatie legala a angajatorilor. Exista multe meserii care nu pot fi practicate fara acest echipament care protejeaza muncitorul de potentiale pericole. Aceste meserii sunt cele practicate de lucratori in laboratorul farmaceutic, pompieri, politie, muncitorii in constructii, angajati pe santierul naval, medici sau lucratori la inaltime.

 

Desi sunt atat de necesare aceste piese de echipament, pe piata din Romania se gasesc produse de calitate diversa si angajatorii trebuie sa depuna efort in alegerea unor piese care sa isi indeplineasca scopul.

Echipamentul de protectie rezistent la conditiile de lucru are un pret medium si mare. Calitatea materialelor si atentia la detalii face ca pretul corect pentru echipamente sa fie unul mediu sau mare. Insa, daca luam in considerare faptul ca acest echipament poate salva vieti umane pretul nu mai este important si pare chiar foarte mic. 

 

Echipamente de protectie in conformitate cu standardele internationale

Folosindu-se de cele mai bune si noi materiale de pe piata, firma Dalgeco asigura pe intreg teritoriu Romaniei atat distributia echipamentului KETER cat si productia de echipamente de protectie si comercializarea acestora prin intermediul magazinului online.

Bineinteles, toate produsele sunt in asa fel fabricate incat respecta toate prevederile HG. nr 11/2004, intrunind toate standardele de referinta necesare. De asemenea, Dalgeco pune in practica un sistem de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001 si un sistem de management al mediului care respecta SR EN ISO 14001:2005.

Produse de siguranta pentru locul de munca lucrate la standarde internationale si la preturi foarte bune: o oferta de nerefuzat.

Calitate a produselor si profesionalism

Fie ca ne gandim la salopete, manusi, la camasi si jachete sau la halate si combinezoane, Dalgeco este furnizorul ideal atunci cand stim ca vrem sa achizitionam produse de calitate. Ori, daca ne-am gandi la imbracaminte impermeabila, reflectorizanta sau de unica folosinta, in topul magazinelor care furnizeaza produse calitative ramane fruntas brandul Dalgeco.

Pe langa vestimentatia propriu-zisa, piesele precum casti sau ochelari de protectie reprezinta elemente indispensabile ale unui echipament de siguranta. Intrucat pe langa acestea ofera si viziere, accesorii pentru sudura, antifoane externe si interne. Pentru acei angajati care isi risca siguranta la locul de munca, echipamentul este o necesitate zilnica.

Intr-un mod cat se poate de evident, fiecare produs si fiecare constituent al unui echipament de protectie, este fabricat si furnizat in conditii de maxima respectare a normelor de protectie a muncii, altfel vietile angajatilor sunt in pericol.

Bocanci de protectie -  un element la fel de important ca si vestimentatia

Odata asigurat confortul si, mai ales, siguranta oferita de catre echipamentul de protectie, este normal sa ne dorim o incaltaminte pe masura.

Nu te ingrijora, nu trebuie sa cauti in alta parte, deoarece Dalgeco ofera si o gama larga de bocanci de protectie, meniti sa-ti asigure bunastarea, confortul si aparare impotriva oricarui obstacol sau pericol.

Disponibili pe gri, albastru, maro sau negru, bocancii de la Dalgeco sunt usor de asortat cu orice tinuta, indiferent daca decizi sa adopti un stil casual, office sau sport! Mai mult decat atat, sunt usor de intretinut – nu trebuie ingrijiti zilnic iar atunci cand este necesar, nu va fi nevoie de produse speciale sau extravagante. In plus, o asemenea incaltaminte este calduroasa si iti aduce un plus de confort atunci cand ii porti.

Bocanci de protectie – o multitudine de design-uri special concepute

Dalcego stie foarte bine ca adeseori gusturile clientilor difera, fapt pentru care echipa s-a asigurat ca preferintele fiecarui cumparator sunt satisfacute. Asadar, pentru perechea ta de boncanci de protectie poti alege, in primul rand protectia: cu sau fara bombeu metalic, cu bombeu compozit sau cu bombeu din fibra de sticla.

De asemenea, talpa bocancilor poate varia in functie de preferintele celui ce isi doreste sa-si personalizeze si apropie de 100% confortul incaltamintei. Prin urmare, talpa viitoarelor tale ghete poate fi cu sau fara lamela antiperforatie, cu lamela antiperforatie non-metalica sau cu lamela antiperforatie din fibra de sticla.

Nu in ultimul rand, tipul de incaltaminte ales este strict la latitudinea cumparatorului. Acesta isi poate alege bocanci de protectie imblaniti, rezistenti la temperaturi inalte, antialunecare, antistatic, antifrig, impermeabili sau de pompieri.

Alege un furnizor de top in materie de echipamente si incaltaminte de protectie

Dupa cum se poate observa, atunci cand vine vorba de calitatea produselor de care ne folosim frecvent, pretul acestora trebuie intr-adevar sa arate adevarata lor valoare. Cu alte cuvinte, un chilipir nu va valora niciodata la fel de mult ca si o bucata de aur, si invers.

Siguranta angajatilor la locul de munca este o obligatie legala si morala, asadar angajatorii trebuie sa apeleze doar la produsele cele mai calitative. 

Echipamentul de protectie trebuie sa fie caracterizat prin rezistenta, durabilitate, confort, originalitate si pretul cel mai corect. Fiecare trasatura a echipamentului este importanta pentru angajator si pentru angajat. 

Viziteaza frecvent paginile web ale firmelor de unde doresti sa achizitionezi produsele de protectie si urmareste ofertele acestor companii. Pentru o comanda mai mare poti scrie firmei si poti solicita o oferta de pret. Tine cont ca echipamentele de protectie necesita un timp mai mare de productie, asadar comanda din timp produsele de care au nevoie angajatii tai. 

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea