Cariera

#cv #resurse umane # adrese de e-mail

"Dulcika" si "Iubi", cuvintele preferate de romani in adresele de e-mail in CV-uri

Multi romani folosesc adrese de e-mail destul de ciudate in CV-urile lor, care contin cuvinte precum pisi, iubi, printesa, maimuta sau dulcica, potrivit unui sondaj realizat de platforma online Tjobs.ro.

Astfel, potrivit studiului facut de Tjobs.ro, in baza de date au fost gasite 242 de adrese de e-mail care contin cuvantul "sex" si derivate ale acestuia.

De asemenea, cuvantul "pisi" se regaseste in 159 de adrese de e-mail, iar "scumpi" si terminatiile acestuia, precum "scumpik", "scumpica", "scumpika", "scumpikul", sunt prezente in 176 de adrese de e-mail.

Destul de des intalnit in CV-uri este si cuvantul "iubi", in 170 de adrese de e-mail, in timp ce cuvintele "dulcica", "dulcika", "dulcik" se regasesc in 157 de adrese de e-mail mentionate in CV-uri.

Specialistii in resurse umane spun insa ca, oricat de dragute ar parea aceste apelative, ele nu au ce cauta in cadrul unei adrese de e-mail propuse in CV.

"Cea mai reprezentativa adresa de e-mail este cea care contine numele oficial al candidatului. Se pot face numeroase combinatii de acest fel, fie cu punct intre nume si prenume, fie cu liniuta, fie incluzand una sau doua cifre, daca nu se poate altfel. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca isi pot crea o noua adresa de e-mail", potrivit consultantilor Tjobs.

Sursa foto: 9am.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea