Cariera

#utilben #dezvoltare #companie #personal

De ce UTILBEN este compania care te va ajuta sa te dezvolti personal si sa iti atingi potentialul maxim

UTILBEN este o companie aflata in topul vanzarilor de utilaje din Romania, care si-a facut loc intre liderii din industrie gratie unui mod de a face afaceri cu integritate si caracter. Acest model de business a fost creat si implementat de fondatorii si conducatorii acestei organizatii, sotii Ruben si Oana Marian, si transmis celor 70 de angajati. Cheia sta in oameni. La UTILBEN, ei se numesc super-eroi. Pentru ca, in contextul potrivit, oamenii obisnuiti capata puteri supranaturale!

Scopul organizatiei UTILBEN este de a contribui la o schimbare majora a mediului de afaceri din Romania, prin puterea exemplului. Viziunea fondatorilor Ruben si Oana este ca ca 1 din 10 utilaje din Europa sa fie furnizat de UTILBEN. Iar aceasta viziune mareata poate fi realizata doar prin indeplinirea misiunii companiei, respectiv ca angajatii sa isi atinga potentialul maxim si sa devina adevarati super-eroi, prin crearea unui mediu propice de crestere si dezvoltare personala.

5 motive pentru care sa te alaturi Echipei UTILBEN:


1. Ai intrat intr-o rutina apasatoare si simti nevoia de schimbare

Ai planuri marete, dar si visuri pe care le-ai pus parca pe pauza? Sau poate, momentan, lucrezi intr-un mediu care te constrange si te tine captiv intr-o rutina apasatoare. De ce sa nu faci un pas important inspre realizarea obiectivelor grandioase pe care ti le-ai stabilit de atata timp? De ce sa nu imbratisezi schimbarea si sa iesi din zona de confort, pentru un viitor mai bun? Pentru viitorul tau mai bun.

2. UTILBEN promoveaza si recompenseaza performanta

UTILBEN este o companie care pune accentul, mai mult decat orice, pe implinire. Este un termen care poate fi explicat in multe feluri, dar, pentru conducerea UTILBEN, inseamna „fericire”. Este un cuvant mare, dar Ruben si Oana nu il spun cu lejeritate. Pentru a obtine aceasta stare de bine, este nevoie de munca si este nevoie de implicare. Tu trebuie sa fii foarte bun in ceea ce faci si sa ai ambitia de a deveni cel mai bun! Sa nu faci compromisuri si sa fii o persoana integra, perseverenta si deschisa la provocari.

3. Te-ai decis ca visurile tale sa devina realitate si ai nevoie de sustinere

Managementul UTILBEN te va incuraja sa iti duci la indeplinire planurile si te va sprijini, pentru ca Ruben si Oana au incredere in oameni si in experienta lor. UTILBEN iti intelege nevoia de libertate, asa ca vei avea un program flexibil si suficient spatiu de manevra pentru a-ti implementa proiectele. Nu va trebui sa obtii zeci de aprobari sau sa completezi „n” rapoarte. Si nu vei avea nevoie de acceptul a zece manageri pentru a face asta. Atata timp cat visurile tale de crestere coincid cu nevoile companiei, poti conta pe sprijinul conducerii UTILBEN!

4. Vrei sa te dezvolti personal si sa devii cel mai bun in domeniu

UTILBEN iti intelege nevoia de crestere in cariera si de dezvoltare personala. Managementul te incurajeaza sa iti atingi potentialul maxim si te sustine in acest sens. Iti ofera cursuri de perfectionare in domeniile tale de interes, iti pune la dispozitie platforme dedicate de invatare si iti da posibilitatea sa iti pui in aplicare planurile. Te rasplateste pe masura muncii tale, iar cultura organizationala a companiei este orientata catre recompensarea ta!

5. Iti doresti un echilibru intre cariera si familie

Cu totii avem nevoie de stabilitate, predictibilitate si siguranta. Sunt elementele cheie ale unui loc de munca in cadrul UTILBEN. Aici, iti poti construi o cariera de succes si iti poti cladi viitorul. Conducerea companiei crede intr-un echilibru intre mediul de lucru si timpul tau, petrecut cu familia si prietenii. Pentru ca Ruben si Oana au aceleasi valori ca si tine. Ei pun pret pe caracter, pe excelenta si pe recompensa.

Astfel, daca bifezi toate punctele enumerate mai sus, Ruben si Oana te invita sa faci primul tau pas catre o cariera de succes, pentru ca de-abia astepta sa te cunoasca! Intra pe https://www.utilben.ro/careers si decide-ti acum viitorul.

UTILBEN are o experienta de 15 ani in domeniul furnizarii de echipamente fiabile, timp in care a stabilit relatii solide cu peste 500 de furnizori din intreaga lume. Oferta de utilaje si atasamente agricole si de constructii cuprinde peste 50.000 de produse, regasite pe www.utilben.ro. Grupul UTILBEN are o cifra de afaceri de peste 16 milioane de euro pe an.

Surse foto: utilben.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea