Cariera

#importanta agenda #agenda

De ce ar trebui sa porti mereu cu tine o agenda?

O agenda poate avea mai multe utilizari decat aceea de a-ti lua notite la scoala sau facultate. O poti folosi pentru a-ti asterne gandurile, a-ti stabili obiectivele si a planifica modul in care vei atinge aceste obiective. Foarte multe persoane obisnuiesc sa poarte cu ele tot timpul, oriunde merg, agende personalizate, aceastea avand un mare impact asupra vietii lor. Iata de ce:

Te ajuta sa iti amintesti ideile bune

Una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam cu totii este ca, pe parcursul zilei, ne vin zeci de idei bune despre cum sa ne imbunatatim viata, idei pe care insa le uitam pana la sfarsitul zilei. Purtand o agenda cu tine te va ajuta sa iti amintesti toate gandurile pe care le consideri importante.

Te ajuta sa fii organizat

In timp ce rutina zilnica risca sa te ameteasca, cu ajutorul unei agende vei reusi sa iti organizezi corect ideile. De exemplu, iti poti nota activitatile pe care le ai de indeplinit intr-o zi, sau iti poti nota ideile, iar apoi sa le grupezi cand ai de scris ceva sau de postat ceva pe internet.

Te ajuta sa urmaresti succesul... si esecurile

Ce functioneaza? Ce nu functioneaza? Pastrarea unei agende este o modalitate excelenta de a descoperi acest lucru. Noteaza evenimentele tale zilnice - ce a decurs bine? Ce nu a mers bine? Acest lucru te poate impiedica sa faci greseli in viitor. Verifica-ti agenda o data pe saptamana si afla ce poti face mai bine saptamana viitoare. Acesta este un mod minunat de a afla mai multe despre tine si de a-ti da seama cum sa fii mai fericit, cum sa ai mai mult succes si sa fii mai productiv.

Poti combina mai multe idei bune intr-una excelenta

Gandurile, ideile si experientele tale vin in momente diferite de-a lungul vietii. Uneori, punerea mai multor idei impreuna poate duce la una minunata. Sa zicem ca acum patru ani, ai creat primul tau site web, iar acum doi ani, ai creat prima ta pagina de fani de social media. Anul acesta poti reuni cele doua lucruri si poti crea un site web pe care sa il promovezi folosind retelele de socializare.

Te ajuta sa gasesti lucruri despre care vrei sa afli mai multe

De-a lungul zilei tale aglomerate, vei gasi deseori lucruri care te intereseaza sau despre care ai intrebari, dar pur si simplu nu ai suficient timp pentru a le examina. O agenda poate fi extrem de folositoare intr-un astfel de caz. Poti nota intrebari sau subiecte de care esti interesat, apoi poti sa te intorci si sa verifici acele subiecte atunci cand esti mai putin ocupat. Acest lucru te va ajuta, de asemenea, sa fii mai productiv atunci cand esti intr-o scurta pauza.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea