Cariera

# echipa dedicata #echipa

De ce ar trebui sa investesti intr-o echipa dedicata

Indiferent de natura business-ului pe care-l conduci, acesta are sanse reale de dezvoltare. Insa, cum poti sa dezvolti noi procese sau servicii noi intr-un timp scurt, daca esti obligat sa creezi sau sa maresti echipa interna de dezvoltare? In acelasi timp, mai este si problema proceselor si proiectelor in derulare, care au nevoie de atentie si pe care trebuie sa le mentii la acelasi nivel de eficienta ca in prezent.

Raspunsul este o echipa dedicata, care sa preia toate responsabilitatile, atat cele existente, cat si cele viitoare, iar tu te poti concentra pe dezvoltarea business-ului in extern. O echipa dedicata lucreaza pentru indeplinirea obiectivelor si nevoilor tale de business, fara sa mai fii obligat sa faci training unor angajati noi. De asemenea, o echipa dedicata cu experienta va livra proiectul atunci cand ai nevoie de el. Datorita experientei pe care o detine, o echipa dedicata se va asigura ca detine tot know-how-ul pentru a-ti livra un proiect conceput pe cele mai noi tehnologii astfel incat sa ramai competitiv si agil pe piata ta.

De aceea, iti prezentam 5 motive pentru care ar trebui sa investesti in propria echipa dedicata:

Iti maresti echipa, fara sa maresti costurile

O echipa dedicata este o extensie a propriei echipe interne. Astfel, daca angajatii tai nu au cunostintele necesare pentru a implementa ceea ce-ti doresti, echipa dedicata iti va livra. De asemenea, daca esti in mijlocul unui proiect, o echipa dedicata poate sa preia proiectul si sa-l duca la bun sfarsit, daca iti pleaca un om.

Ai acces la ultimele tehnologii

Limbajele de programare si tehnologiile avanseaza constant. Trainingul angajatilor curenti poate fi atat costisitor. De asemenea, timpul de training poate dura oriunde de la 3 la 6 luni, timp in care proiectele tale stagneaza. O echipa dedicata rezolva aceasta problema, deoarece are acces la resurse umane care sunt constant pregatite sa creeze proiecte folosind cele mai noi tehnologii disponibile.

Proiectele tale vor fi livrate la timp

O problema interna este livrarea. De cele mai multe ori echipa ta interna trebuie sa se ocupe de mai multe proiecte, concomitent, deoarece fiecare imbunatateste fie un proces, fie un serviciu sau produs. De aceea, intarzierile sunt normale pentru o echipa interna.

Echipa dedicata externa are know-how-ul necesar pentru a livra un proiect la standarde de calitate inalte, intr-un timp mult mai scurt, deoarece eforturile sunt concentrate doar pe proiectul tau.

Castigi mai mult decat investesti

Cand iti creste compania sau iti vine un nou proiect, solutia cea mai rapida si benefica este, de fapt, sa apelezi la serviciile unei echipe dedicate.

Daca alegi sa investesti in angajarea de noi oameni in interiorul companiei asta presupune costuri mult mai mari - salariu, beneficii, laptop/telefon de serviciu si altele. De asemenea, un angajat nou are nevoie macar de o luna de zile pentru a intelege proiectele tale si intre 3 si 6 luni pentru a incepe sa livreze la standardul pe care ti-l doresti.

O echipa externa iti va livra la standardul de calitate pe care-l astepti inca din prima zi. Astfel, costurile tale sunt reprezentate doar de cat platesti pentru proiect.

Salvezi bani pe termen lung

Avantajul unei echipe dedicate este ca poate prelua nevoile tale de business pe baza de contract (fie pe proiect, fie pe o perioada determinata). Astfel, daca intervine o situatie precum pandemia nu trebuie sa concediezi oameni din cauza incertitudinii. Pur si simplu negociezi o solutie cu echipa dedicata, astfel incat sa gasesti cea mai buna varianta pentru tine.

Prin aceasta optiune poti sa iti pastrezi atat brandul, cat si echipa, intacta.

Sursa imagine: pexels.com 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea