Cariera

#anofm #formare profesionala #cursuri

Cursuri gratuite de formare profesionala pentru 2.000 de romani

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca va organiza in luna octombrie Cursuri de formare profesionala gratuite pentru aproape 2.000 de persoane.

In total vor fi organizate 98 de programe de formare profesionala gratuite, de care vor beneficia 1.995 de persoane.

Cele mai multe cursuri vor pregati romanii pentru meseriile de operator introducere, validare si prelucrare date, lucrator in comert si inspector de resurse umane.

Programele de formare profesionala vor pregati 306 persoane ca operator introducere, validare si prelucrare date, 275 de persoane ca lucrator in comert, 168 de persoane ca inspector resurse umane, 147 de persoane ca ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie si 70 de persoane vor urma cursuri pentru meseria de contabil.

Cei mai multi beneficiari ai cursurilor gratuite sunt din judetul Iasi (275 de persoane), urmat de Prahova (168), Valcea (155), Dambovita (131) si Galati (120), potrivit CariereOnline.ro.

Pe langa CURSURI DE FORMARE profesionala, 113 persoane vor urma cursuri pentru dobandirea de competente in limba engleza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea