Cariera

#blog #cv #joburi #retele de socializare #firme de recrutari

Cum sa obtii un job rapid fara sa trimiti CV-uri

Cauti un job, si in fiecare zi trimiti zeci de CV-uri, insa rezultatele intarzie sa apara? Atunci este timpul sa schimbi tactica. Te poti face vizibil pentru recrutori chiar si fara sa trimiti CV-uri. Iata cateva dintre tehnicile pe care le poti folosi pentru a gasi un job rapid, fara sa fii nevoit sa trimiti CV-uri la zeci de firme.

1 Foloseste retelele de socializare

Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a intra mai usor in contact cu angajatorii este sa devii vizibil pe retelele de socializare, precum LinkedIn. De asemenea, al doilea pas important pe care trebuie sa il faci este sa reusesti sa intri in cercul de contacte ale recrutorilor si sa fii activ in fiecare zi.

2 Fa-ti un blog

O alta metoda care te poate ajuta sa gasesti un job fara sa trimiti CV-uri este crearea unui blog personal. Angajatorii vor fi incantati sa te descopere din postarile pe care le faci pe blogul tau personal.

3 Apeleaza la firmele de recrutari

Daca ai o experienta vasta, poti apela la firmele de recrutare, care iti pot gasi foarte repede un job. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa programezi o intalnire cu un recrutor, sa te prezinti si sa astepti ofertele.

Sursa foto: jayblock.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea