Cariera

# cursuri public speaking #personal branding # public speaking #dragos bucurenci #melania medeleanu #cariera

Cum sa iti construiesti un brand personal si sa nu-ti fie frica sa vorbesti in public

Cunoscuta si indragita prezentatoare TV si in prezent trainer Melania Medeleanu, impreuna cu Dragos Bucurenci si Paul Olteanu fac echipa intr-un proiect dedicat celor care isi doresc sa aiba succes. Impreuna, ei vor preda tehnici de comunicare si public speaking, dar si alte tehnici care vor duce la crearea unui brand personal puternic.

Cursurile tinute de cei trei se adreseaza liderilor care vor să-și descopere propria voce, să se înțeleagă mai bine pe sine și să-i inspire pe cei din jur, dar își va diversifica oferta de servicii. Astfel, pe lângă programele de training în public speaking, storytelling și Process Communication Model, Khastalia va oferi cursuri de dicție și media training-uri. Serviciile de coaching vor acoperi, de asemenea, o arie mai largă: de la personal branding și public speaking la coaching transformațional și story-based transformation. 

„Cuvintele, ca și oamenii, știu să mângâie, dar și să rănească. Să dea aripi, dar și să descurajeze. Încerc mereu sa aleg cuvintele potrivite și oamenii ale căror vorbe și fapte mă inspiră. E onorant să fac echipă cu Paul și Dragoș, pe care i-am admirat mereu pentru felul în care știu să trezească în ceilalți dorința de a fi mai buni.“, a spus Melania Medeleanu.

Melania Medeleanu a activat ca jurnalist (timp de 10 ani a fost editor-prezentator Prime Time News la Realitatea TV, iar acum la Știrile Prima TV, a intervievat sute de oameni – sportivi, artiști, politicieni, experiență din care a învățat să pună întrebările potrivite pentru a ajunge la esență. Celor 20 de ani de continuă practică li se adaugă cunoștințele teoretice: studii aprofundate în Logopedie și Comunicare și relații publice dar și un certificat de formator, atestat de ANC/CNFPA.

Paul Olteanu activează din 2007 ca trainer și consultant specializat în comunicare, psihologie comportamentală și procese de transformare. În prezent, dezvoltă și livrează programe de training și coaching centrate pe neuroștiință, pe înțelegerea structurii personalității umane, a emoțiilor ce ne guvernează și pe evaluarea și transformarea tiparelor de gândire ce determină comportamentul nostru, la nivel individual sau organizațional.

Dragoș Bucurenci este absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, cea mai bună școală de afaceri din America, conform revistei Forbes. În 2014-2015 a fost consilierul de comunicare al Comisarului European pentru Politici Regionale. A format peste peste 1.000 de manageri  în public speaking, storytelling și comunicare interpersonală și a primit premiul “Cel Mai Bun Training al Anului” la Gala Business Edu din 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea