Cariera

#vision consulting #training #formator

Cum sa devii un formator de succes

Pentru a fi un trainer de succes, trebuie sa fii capabil de a relationa in mod rapid si direct cu oamenii pe care urmeaza sa ii instruiesti. Organizarea continutului nu tine insa doar de cunostintele tale intr-un anumit domeniu, ci de abilitatea de a anticipa si intampina nevoile participantilor la trainingul pe care urmeaza sa il sustii.

Vision Consulting
te invita sa iti perfectionezi calitatile de trainer in cadrul cursului autorizat pentru formatori. Obiectivul principal? Insusirea diferitelor tehnici de formare si dezvoltarea abilitatilor necesare pentru instruirea adultilor.

 

In perioada 5-7 si 19-21 martie, Catalina Mariuta, trainer certificat la nivel national, cu experienta semnificativa in training si business, iti va prezenta ABC-ul formarii si bagajul de cunostinte de care ai nevoie in calitate de formator. Vei afla astfel care sunt caracteristicile procesului de invatare, metode si tehnici utilizate in educatia adultilor, metode de proiectare, organizare si evaluare a programelor de formare. De asemenea, cursul pune accent pe evidentierea modalitatilor de mentinere a calitatii programelor de formare si instruire.
   
Organizarea cursului este impecabila si te va ajuta sa aprofundezi fiecare subiect inclus in agenda de lucru. Intr-un grup restrans, intr-o atmosfera de lucru extrem de placuta, vei descoperi pas cu pas care sunt tehnicile folosite pentru instruirea adultilor. Printre principalele subiecte ale cursului se regasesc si informatii despre principiile de pedagogie, barierele invatarii la adulti, cum sa observi si sa pui intrebari, cum sa te pregatesti pentru sustinerea unui training, dar si cum sa evaluezi in mod eficient participantii. 

Atentie! La sfarsitul cursului, Vision Consulting iti va oferi o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii si Educatiei!

Si daca totul suna prea fumos pentru a fi adevarat, iata ce spun si alti participanti care au trecut prin aceasta experienta:

"A fost un curs interactiv si cu informatie folositoare, prezentata intr-un mod simplu si eficient!" - Costel Alexoaie

"Trainer dinamic, care stie sa creeze atmosfera, informatie pertinenta, cu alte cuvinte un curs care ma va ajuta sa-mi imbunatatesc activitatea de trainer!" - Violeta Spoiala

"Cursul a fost mult mai mult decat am asteptat. Am venit cu ideea ca un curs acreditat cnfpa va avea o programa standard prin care vom trece si atat. De fapt am plecat realmente imbogatita. Catalina a stiut sa ne duca usor (pe nesimtite) si sigur catre locurile (informatiile) potrivite." - Mihaela Deacu - director program EMBA

"Cred ca este foarte dificil pentru un trainer sa pregateasca alte persoane, cu atat mai mult alti traineri. Un curs foarte frumos care pentru mine a insemnat un progres personal semnificativ. Calde felicitari!"  - Andreea Ana - organizator formare APA NOVA
 

 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.