Cariera

#protectie # echipamente de protectie #echipamente

Cum sa alegeti cele mai bune echipamente de protectie?

Gasirea celor mai potrivite solutii de echipamente de protectie pentru personalul unei companii este o sarcina destul de complicata. Multitudinea de alternative prezente pe piata, fac decizia si mai dificila. De oscilarea intre calitate sau pret, atarna de multe ori siguranta celor care le folosesc. Ramane asadar in sarcina administratorilor de companii de care parte a problemei sa se pozitioneze.

Pentru a veni in sprijinul celor care se afla in aceasta situatie, compania ERIUS, furnizor de echipamente de protectie, ne ofera cateva sfaturi interesante pentru a lua cea mai buna decizie:

1. Produsele trebuie sa-si indeplineasca menirea pentru care au fost achizitionate. Nu trebuie facut rabat de la calitate, daca gradul de protectie pe care trebuie sa-l ofere este unul ridicat.

2. Pentru a fi siguri de calitatea si eficienta produsele, acestea trebuie sa fie cumparate de la o firma cunoscuta, certificata pentru furnizarea de astfel de echipamente.

3. Oricat de mult ati vrea sa faceti economii la buget, nu trebuie sa pierdeti niciodata din calcul ca raspunderea pentru o accidentare este mult mai costisitoare decat ceea ce ati castigat.

4. Solicitati intotdeauna o garantie si un certificat de calitate pentru produsele pe care le achizitionati.

5. Incercati sa cumparati toate echipamentele de protectie si de munca de care aveti nevoie de la aceeasi firma. Pe langa faptul ca va fi mult mai usor sa gestionati comenzile, puteti primi si discounturi semnificative.

6. Apelati la o firma care dispune de reprezentanti comerciali experimentati si cunoscatori ai legislatiei din domeniu.

7. Urmariti ofertele noi. De multe ori produsele din aceasta categorie vin cu imbunatatiri semnificative. Cereti-le vanzatorilor de fiecare data cat mai multe detalii despre echipamentele cele mai noi.

8. In dilema calitate sau pret, alegeti o solutie de mijloc, respectiv cel mai bun raport calitate-pret.

De unde puteti achizitiona echipamente de protectie si de munca la cel mai bun raport calitate-pret?

Cea mai recomandata firma de unde puteti cumpara astfel de produse este o firma specializata, cu experienta si recomandari pentru distributia de echipamente. De aceea compania Erius este cea mai potrivita alegere in acest sens.

Firma pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de echipamente de protectie si de munca, respectiv salopete, halate, manusi, casti, bocancii cu varf de metal, cizme, ochelari, masti, antifoane etc.

Chiar si atunci cand aveti nevoie de cantitati mari, puteti apela la aceasta companie. Cea mai mare parte din produsele comercializate sunt disponibile imediat, din stocurile firmei.

Pentru comenzi speciale, compania poate executa numeroase modele de salopete, uniforme, halate, bluze, tricouri etc. De asemenea, compania poate pune la dispozitia clientilor serviciul de personalizare a echipamentelor prin procedura broderie sau serigrafie.

Firma distribuie produse si echipamente de protectie certificate, de la branduri nationale si internationale cu renume, ce acopera toate domeniile de activitate.

Pentru a va convinge de seriozitatea si profesionalismul reprezentantilor site-ului echipamentelucru.ro puteti solicita o intalnire cu unul dintre consultanti lui. Veti beneficia de informatii si servicii de consiliere de cea mai buna calitate.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea