Cariera

#concurs #cariera #carti #dezvoltare personala #editura amsta

Cum sa ai succes in cariera

Poate ca nu o data te-ai intrebat cum oare reusesc unele persoane sa aiba succes atat in viata profesionala, cat si in relatiile personale. In primul rand, trebuie sa stii ca nimeni nu s-a nascut invatat, iar cei care au reusit si-au dorit sa performeze, si-au recunoscut slabiciunile personale si au depus eforturi pentru depasirea acestora.

De asemenea, au acceptat sa faca schimbari la nivelul propriului comportament, cat si in ceea ce priveste relatia cu cei din jur.

si propune trei carti interesante despre dezvoltare personala .

„ nlp /" title=" nlp /" title="NLP">NLP ">NLP – Genial!” este o carte despre cum gandesc si cum se comporta oamenii care au succes si despre cum poti sa folosesti si tu tehnicile si instrumentele de la care recurg acestia pentru a reusi in viata.

„Marketingul Motivational” este o lucrare care dezvaluie o modalitate noua si puternica de a-i convinge pe oameni sa cumpere produsul pe care-l promovezi. Autorul cartii, Robert Imbriale, este un expert in marketingul pe internet care a vandut produse si servicii in valoare de peste 150 de milioane de dolari.

„Dezvoltare personala pentru oameni isteti” dezvaluie adevarul referitor la etapele pe care trebuie sa le parcurga orice fiinta umana aflata in continua dezvoltare. Din aceasta carte vei afla care sunt cele sapte principii universale din spatele tuturor eforturilor depuse de o persoana (adevar, dragoste, putere, unitate, autoritate, curaj, inteligenta), dar si metode practice pentru a-ti imbunatati cariera, situatia financiara sau starea de sanatate.
 

Castiga carti de de la Editura Amsta !

 

”. Premiul este format dintr-un pachet de trei carti: „NLP – Genial!”, „Marketingul Motivational” si „Dezvoltare personala pentru oameni isteti”.

Daca iti doresti sa ai o deosebita si o relatie frumoasa cu cei din jur, cu siguranta vei avea nevoie de cartile potrivite! Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura va trebui sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Carui aspect din viata – cariera sau viata de familie – ii acorzi mai multa importanta si de ce ai facut aceasta optiune?” Argumenteaza-ti opinia!

Vor fi premiate cele mai interesante si originale doua raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 8 februarie - 8 martie. Castigatorii vor fi anuntati in data de 9 martie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea