Cariera

#studio videochat #videochat

Cum este sa lucrezi intr-un studio de videochat? Afla povestea fetelor la inceput de drum!

Intre femeile care au reusit sa isi cladeasca o viata de succes lucrand intr-un studio de videochat exista numeroase diferente. Provin din locuri diverse, nu au aceeasi varsta, au studii si pregatire profesionala diferite. Ceea ce le uneste este insa dorinta de succes si capacitatea de a profita de sansele care li se ofera. Iata cateva marturii, in acest sens!

 

„Am invatat foarte multe lucruri utile in viata!“

La inceputul activitatii de model intr-un studio videochat, sprijinul echipei de suport este esential. Marturia acestei fete, studenta din provincie venita sa studieze in Capitala, vorbeste despre importanta indrumarii primite:

„Din momentul in care am lucrat la Studio20, viata mea s-a schimbat radical! Mi s-au oferit cursuri de limba engleza si cultura generala, cursuri de make-up si conditii de lucru extraordinare, pe care nu cred ca le-as fi gasit in alta parte. Oamenii de aici au fost prietenosi si m-au invatat tot ce trebuia sa stiu pentru a ma descurca in fata camerei si a seduce fanii de pe Internet“.

Iar aceste prime impresii favorabile s-au mentinut si dupa munca pe termen lung intr-un studio de videochat. „Am invatat foarte multe lucruri utile in viata, simt ca de cand am lucrat la Studio20 am evoluat din toate punctele de vedere! M-am dezvoltat foarte mult ca femeie si am devenit mai puternica.“.

„Nu ma mai simt cu 10 ani mai batrana, ci cu 10 ani mai tanara!“

Iata o marturie graitoare despre modul in care munca intr-un studio de videochat iti sporeste increderea in sine! Ii apartine unei femei care a inceput activitatea de model cand avea 30 de ani, un copil si aproape nicio experienta de munca. Si-a depasit neincrederea si acum se simte de-a dreptul renascuta!

„La Studio20 am fost primita cu multa intelegere, caldura si incredere ca voi reusi. Eu, recunosc, nu aveam suficienta incredere in mine, dar colegii mei au avut si de fiecare data m-au ajutat sa imi corectez comportamentul pentru a ajunge un model de top. Faptul ca am un program, ca ma sustine cineva cand am o zi mai proasta ma ajuta sa-mi amintesc care este telul meu si sa lupt pentru el. Satisfactia pe care o simti atunci cand reusesti nu se poate descrie in cuvinte. Si acum nu ma mai simt cu 10 ani mai batrana, ci cu 10 ani mai tanara. Multumesc Studio20 si sper sa ramanem impreuna!“

„Suportul colegilor conteaza enorm!“

Natalia este o fata nascuta in conditii modeste, care a reusit, dupa angajarea intr-un studio videochat, sa isi indeplineasca cel mai important vis: o casa proprie. A pornit de la castiguri de 500 de dolari pe luna, pe care a reusit sa le majoreze, datorita sprijinului de care a beneficiat constant:

„Primele luni au fost grele, bineinteles ca depaseam nivelul de 500 de dolari, dar pentru o casa ai nevoie de venituri mai mari. Le-am explicat colegilor mei care este visul meu, iar ei mi-au creionat «drumul» catre succes. Am momente in care incep sa ma indoiesc, dar ei sunt alaturi de mine si imi reamintesc ca deja am trecut de jumatatea drumului, cat am reusit pana acum, cum m-am descurcat si cand membrul X m-a parasit, cum am convins un alt membru sa-mi fie fidel si multe alte exemple. Suportul colegilor conteaza enorm si cel mai mult imi place ca ei se bucura pentru fiecare model care reuseste“.

Asa cum ele au reusit, cu siguranta o poti face si tu! Paseste cu incredere intr-un studio videochat si visele ti se vor implini!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea