Cariera

#lingusitor #productiv #criza #sef #angajat

Criza loveste in angajatii care lingusesc seful si sunt neproductivi

Angajatii care isi lingusesc sefii, dar nu sunt eficienti in munca nu mai au loc in firme pe timp de criza. Aceasta este constatarea la care au ajuns specialistii in resurse umane, care spun ca si in firmele romanesti cei mai cautati angajati sunt cei harnici, competenti si cu spirit de echipa .

Specialistii in HR spun ca in aceasta perioada, in care pe piata se simt puternic efectele recesiunii, angajatorii cauta la angajati si personalitatea. “Trebuie sa justificam prin rezultate existenta pe un post. Asadar, singura optiune este  sa fii harnic. Ar fi de preferat si competent”, a explicat Madalina Popescu, general manager la Pluri Consultants, citata de Capital.

Daniela Necefor, managing partner la Total Business Solutions , a precizat pentru aceeasi publicatie ca primii angajati concediati odata cu aceasta criza, au fost cei fara performante, cei care au creat o atmosfera dificila in companie, dar si persoanele cu performante medii.

Cei care au de pierdut in aceasta perioada de criza sunt cei care isi lingusesc sefii si sunt neproductivi. Angajatul care isi ” perie ” seful se remarca prin faptul ca “este foarte zambitor intotdeauna, este omul care, indiferent ce spune seful, chiar daca nu-i convine, este intotdeauna de acord cu el. Este implicat in barfele de la serviciu, ba chiar ii insufla sefului pareri despre alti colegi. Este cel care se arata intotdeauna doritor sa-l ajute pe sef cu orice”, explica Daniela Necefor pentru Capital.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea