Cariera

#loc de munca #naveta #romania

Criza ii obliga pe romani sa faca naveta sau sa se mute pentru un loc de munca

Din ce in ce mai multi romani accepta locuri de munca la mai mult de 50 km de casa sau se muta in alt oras pentru a gasi o slujba.

Potrivit statisticilor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, peste 1.200 de persoane au acceptat un job intr-o localitate la o distanta de peste 50 km fata de casa si aproape 1.300 s-au mutat intr-un alt oras pentru a-si gasi un loc de munca .

Odata cu criza si pretentiile romanilor dispusi sa lucreze la distanta s-au diminuat.

“Persoanele care accepta joburi la sute de kilometri de casa fara a mai pune conditii angajatorilor asa cum faceau inainte de criza. In contextul economic actual, angajatii au devenit mult mai flexibili si nu mai au pretentii exagerate atunci cand vine vorba de relocare sau un loc de munca intr-o alta localitate”, a declarat Daniela Necefor. managing partner al firmei de recrutare Total Business Solutions , pentru Realitatea.net.

In momentul de fata, numarul romanilor care isi cauta un loc de munca este de trei ori mai mare fata de cel inregistrat in urma cu doi ani. Doua milioane de romani cauta o slujba prin site-urile de recrutare .
 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.