Cariera

#concurs #cariera #dezvoltare personala

Concurs: Castiga carti pentru dezvoltarea ta personala

Auto-dezvoltarea, eficientizarea si modalitati prin care poti vinde mai bine – acestea sunt cateva dintre temele abordate de cartile pe care ti le oferim. Participa la concursul nostru si poti castiga trei pachete de carti care te vor ajuta sa evoluezi in cariera, dar si in viata de zi cu zi.

Cariere.Acasa.ro si Editura Amsta te premiaza cu un set de carti. Daca vrei sa afli cateva secrete din domeniile auto-motivarii, auto-organizarii dar si a marketingului motivational, atunci participa la concursul nostru si poti castiga trei carti care te vor ajuta sa mai parcurgi cateva etape pe calea dezvoltarii personale.

“Marketingul motivational”, “Puterea unei ore” si “Organizeaza-te!” sunt cele trei propuneri pe care ti le facem pentru a te ajuta sa devii mai organizat, mai concentrat dar si un vanzator mai bun.

Cartea "Marketingul Motivational" dezvaluie o modalitate noua si puternica de a-i convinge pe oameni sa cumpere. O face in termeni simpli pe care oricine ii poate intelege. Autorul cartii, Robert Imbriale, este un expert in marketingul pe internet care a vindut produse si servicii in valoare de peste 150 de milioane de dolari. Folosind exemple din viata reala, Robert Imbriale va va ajuta sa depasiti barierele existente intre voi si clientii vostrii.

"Puterea unei ore" este extraordinar de utila, prezentandu-ti problemele majore pe care le poti intalni in viata de zi cu zi in puncte foarte clare, care iti permit sa alegi elementele importante asupra carora trebuie sa-ti indrepti atentia, oferindu-ti in acelasi timp instrumentele necesare pentru a fi eficient in ceea ce faci. Nu-ti vei mai face probleme in legatura cu organizarea timpului, vei sti cum sa-ti clasifici relatiile personale pentru binele tau si al afacerii tale, cum sa porti o negociere cu clientii, cum sa-ti conduci angajatii si sa-ti creezi o imagine asupra succesului tau.

Volumul eficiente de a face fata provocarilor legate de organizare si te vei bucura de beneficiile acestora in toti anii ce vor urma.

Cum poti participa la concurs?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Vor fi premiate cele mai interesante raspunsuri! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 20 iulie - 19 august 2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

 

 

 

Castigatorii concursului sunt:

Loredana Sosa

Iuliana Scinteie

Valentin Manea 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea