Cariera

#cfr calatori #concedieri cfr #salariati cfr #restructurari cfr

CFR Calatori concediaza peste 1.100 de salariati

CFR Calatori anunta ca va concedia 1.100 de salariati , masura venind ca urmare a acordului cu FMI, CE si BM.

Conform intelegerii, personalul angajat al companiei in 2012 trebuie sa ramana acelasi ca cel din 2011, chiar si dupa fuziunea prin absorbtie a filialelor, a anuntat marti CFR Calatori.

"Masura vine ca urmare a conditionalitatilor agreate in Acordul Guvernului Romaniei cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala conform carora personalul angajat al CFR Calatori in 2012 trebuie sa ramana acelasi ca cel din 2011, chiar si dupa fuziunea prin absorbtie a a filialelor la care "CFR Calatori"-SA este unic actionar, respectiv Societatea Comerciala de Exploatare a Vagoanelor de Dormit, Cuseta, Restaurant si Bar "C.F.R.- Gevaro- S.A., Societatea Comerciala de Vanzare Legitimatii de Calatorie "C.F.R.- S.C.V.L.C. Bucuresti"-S.A. si Societatea Comerciala de Aprovizionare si Desfacere Brasov "C.F.R.- S.C.A.D. Brasov " - S.A.

Aceasta actiune presupune si preluarea unui numar de aproximativ 900 de salariati ramasi in urma aplicarii programelor proprii de restructurare. Conform angajamentelor din Scrisoarea de Intentie cu FMI, fondul de salarii pentru anul 2012 al CFR Calatori trebuie sa ramana acelasi ca in 2011", se arata intr-un comunicat transmis de CFR.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.