Cariera

#cv #cariera #cariera ideala #obiective cariera #site-uri joburi

Cei mai simpli pasi pentru a-ti gasi cariera ideala

Atunci cand esti in cautarea locului de munca visat, trebuie sa dai dovada de multa hotarare si perseverenta pentru a face alegerea corecta. Insa asta nu este tot! Iata cativa pasi simpli pentru a-ti gasi cariera ideala.

 

Seteaza-ti obiectivele

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa iti setezi obiectivele in privinta carierei, noteaza wall-street.ro. Renunta la ideea de flexibilitate si concentreaza-te pe ceea ce stii sa faci cel mai bine - astfel vei avea mai mult succes.

Actualizeaza-ti CV-ul

Odata ce stii exact ce cauti, actualizeaza-ti CV-ul in functie de pozitiile alese. Adauga cuvinte cheie legate de fostul sau actualul loc de munca.

Utilizeaza site-uri de profil

Este important sa iti cauti jobul visat prin incarcarea CV-ului pe site-uri de profil - LinkedIn, BestJobs, eJobs - si ai grija sa te abtii de la postari care iti pot crea probleme in ochii angajatorului. Sterge orice text inadecvat sau poze in care apari in ipostaze necorespunzatoare.


Sursa foto: mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea