Cariera

#specializare #salariu #loc de munca #creativitate #program

Ce trebuie sa ai in vedere cand accepti un job

Majoritatea celor care accepta un nou loc de munca iau aceasta decizie tinand cont doar de cateva elemente: salariul, programul de lucru, numele firmei si seful direct. Specialistii HR, citati de Business Insider, atrag atentia insa ca foarte multi angajati evita sa analizeze si alte aspecte esentiale inainte de a acceptarea postului.

Astfel, candidatul ar trebui sa ia in calcul daca postul este unul care presupune creativitate sau este doar repetitiv. De asemenea, el ar trebui sa afle daca rolul sau va fi analitic sau operativ, daca va lucra individual sau in echipa, daca postul il va ajuta sa se dezvolte in directii multiple sau doar sa-l specializeze intr-un domeniu de nisa.

Un alt aspect de care ar trebui sa tina cont este autonomia oferita de locul de munca. Astfel, candidatul trebuie sa afle daca actiunile sale vor fi conditionate de zeci de aprobari cerute superiorilor sai.

Sursa foto: newblood.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea