Cariera

# oferta joburi #drujba #europa #italia #buldozeristi #ingrijitori animale #salarii

Ce salarii pot primi romanii care aplica pentru joburi in Europa

Romanii care pleaca in aceasta perioada la munca in Europa pot primi salarii lunare ce pot ajunge in unele cazuri la 1.800 de euro, conform economica.net. De exemplu, in Germania sunt disponibile 85 de posturi pentru cei care vor sa lucreze ca mecanici auto si ca muncitori calificati si necalificati la montarea panourilor solare. Salariile variaza intre 1.200 si 1.500 de euro, iar cazarea, masa si transportul sunt asigurate de angajator.

O firma de recrutare personal selecteaza pentru Norvegia si Suedia 10 romani care vor sa lucreze ca excavatoristi, mecanici utilaje grele si buldozeristi. Angajatorul ofera persoanelor selectate contract de munca pe o perioada nedeterminata. In plus, se asigura si cazarea. Remuneratiile lunare pornesc de la 1.000 de euro si pot ajunge la 1.800 de euro.

In Danemarca, un ingrijitor de animale poate castiga intre 1.000 si 1.200 de euro pe luna. In acest moment, romanii pot aplica pentru 10 posturi disponibile la fermele zootehnice din aceasta tara.

In Italia, sunt disponibile doua posturi de drujbar, fiecare zi de munca fiind platita cu 30 de euro.

Sursa foto: refresh.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea