Cariera

#salarii politisti #politia romana #politisti

Ce salarii au politistii din Romania

Salariul de la care se porneste pentru un agent de politie era de 1.000 de lei in noiembrie 2013, scrie zf.ro. Cel mai bine platit politist din Romania are un salariu net de aproape 9.500 de lei pe luna, mai mare decat al presedintelui tarii.

 

Cel mai mic salariu obtinut de un angajat al Politiei Romane care are aceeasi functie – de ofiter cu functie cu comanda - este de 2.651 lei.

De asemenea, tot in cadrul Politiei Romane, ofiterii care au functii fara comanda castiga intre 1.100 si pana la maximum 4.700 de lei net pe luna. Pe locul doi in topul celor mai bine platiti angajati ai Politiei se afla cei din categoria functionarilor  publici, care castiga pana la 4.355 de lei pe luna.

De altfel, un functionar din cadrul Politiei Romane castiga mai bine decat cel mai bine platit agent de politie din cadrul aceleiasi institutii, avand in vedere ca cel mai mare salariu net primit in noiembrie de un agent de politie a fost de 3.466 de lei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea