Cariera

#cariera #aspect fizic #look job #obtinere job

Cat conteaza fizicul pentru obtinerea unui job

Se pare ca atractivitatea fizica conteaza destul de mult la cladirea unei cariere de succes, dupa cum arata un studiu recent realizat de site-ul de recrutare BestJobs.ro.

Potrivit rezultatelor studiului, 63% din romanii care au participat la acest sondaj s-au aratat dispusi sa se imbrace intr-o tinuta provocatoare, insa la limita decentei, daca acest lucru i-ar ajuta sa obtina un job.

De asemenea, pentru a obtine un job, 60% din romanii ar fi dispusi sa isi schimbe total look-ul si sa adopte un stil cat mai elegant. 2% din romanii participanti la studiu au marturisit ca ar apela chiar si la chirurgia plastica, daca acest lucru le-ar garanta un loc de munca.

66% din respondenti au considerat, totodata, ca aspectul fizic placut a reprezentat un atu in cariera lor, insa au marturisit ca au si o pregatire profesionala buna. 10% din respondenti au mizat frecvent in cariera lor pe look, in timp ce 5% din participanti au declarat ca aspectul fizic placut i-a dezavantajat in cariera.

In schimb, 20% din romani participanti la sondajul BestJobs au fost de parere ca look-ul nu are importanta in profesia aleasa.

Sursa foto: perfecte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea