Cariera

#concurs #vision consulting #curs #prezentare

Castiga un curs de perfectionare: "Prezentari de impact"

Atunci cand te afli in fata unui public, fie ca acesta este format din parteneri de afaceri sau prieteni, este foarte important sa ii castigi, sa ii faci sa te urmareasca, sa nu se mai gandeasca la altceva decat la ce le spui. Pentru a putea avea acest efect asupra auditoriului tau, trebuie sa ai o prezentare impecabila. Cum ai putea alcatui o astfel de prezentare? Prin participarea la un concurs, al carui premiu consta intr-un curs: “ Prezentari de impact”.

te va invata sa utilizezi cu succes metode si tehnici de comunicare, tehnici de gestionare a stresului si a participantilor dificili.

Daca vrei sa afli cateva trucuri folosite de oratorii de succes din intreaga lume, atunci participa la concursul nostru. La acest curs vei afla cum se pregateste o prezentare, dar si tehnici de implicare a publicului, cai de utilizare a suporturilor vizuale, formule de incheiere a prezentarii si gestionarea sesiunilor de intrebari si raspunsuri.

Cum poti participa?

Intra pe forum acasa.ro, dand click AICI. Nu uita ca va fi premiat doar cel mai interesant raspuns! Pentru a raspunde pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

• Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!

• Concursul se desfasoara in perioada 14 septembrie – 1 octombrie 2009 . Castigatorul va fi anuntat atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail si va participa la cursul care va avea loc in perioada 29 - 30 octombrie 2009.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea