Cariera

#videochat #cariera

Care este cel mai vizat job de catre tinere pe timp de pandemie?

Se pare ca pandemia i-a pus pe multi romani fata in fata cu un adevar dur: daca si-au pierdut locul de munca si vor sa-si acopere in continuare cheltuielile de zi cu zi, acestia trebuie sa se reprofileze din punct de vedere profesional. Printre cele mai afectate grupuri profesionale se numara si grupul tinerelor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, care activau in domenii precum HoReCa, modelling  sau fitness.

 

Pentru a putea sa se intrentina singure din punct de vedere financiar, tinerele din Romania au apelat la una dintre cele mai sigure si stabile meserii in contextul actual: jobul de model de videochat.

Videochatul – un domeniu tabu, dar solicitat

In pofida faptului ca videochatul nu este inca un subiect despre care se discuta fara perdea, dar despre care se cunosc informatii ca urmare a promovarii intense in ultimii ani a studiourilor de videochat, in special in mediul virtual, acesta este unul dintre cele mai cautate domenii de catre tinere.

Stilul de viata luxuriant, cu vacante pe plaje exotice, haine de designer, locuinta si bolid de lux in doar cativa ani de activitate se pare ca atrage ca un magnet tinerele ambitioase care tintesc o viata fara griji financiare, o viata mai buna.

Acest domeniu atat de cautat, de discutat, de blamat si adorat in acelasi timp a avut o evolutie fulminanta in ultimii ani, ca urmare a dezvoltarii tehnologiei, a stilului de viata al oamenilor, al nevoilor si dorintelor acestora.

Fiind unul dintre cel mai profitabile domenii de activitate din lumea intreaga, nu este de mirare faptul ca numarul studiourilor de videochat a crescut spectaculos in lumea intreaga si mai ales pe piata din Romania.

Romancele au acum o plaja larga de studiouri din care pot sa il aleaga pe cel mai bun si pe cel care corespunde nevoilor si asteptarilor acestora. Cu toate acestea, numarul mare de studiouri de videochat a dus si la multe capcane pentru tinerele din Romania – multe tinere au avut experiente neplacute de colaborare cu studiourile de videochat noi pe piata, care nu stiu sa se cladeasca pe profesionalism, pe respect si incredere. In realitate, cele mai bune studiouri de videochat din Romania sunt studiourile cu vechime si renume in industrie, precum NightProwl Studio.

NightProwl Studio este unul dintre cele mai vechi studiouri de videochat din Romania, care a crescut in acelasi timp cu aceasta industrie infloritoare. Este, de asemenea, unul dintre studiourile de videochat cu cele mai mari incasari ale modelelor, ceea ce dovedeste profesionalismul si managementul bun.

Pe langa media lunara (bani efectiv incasati) in studioul NightProwl, de circa 24.000 lei / model, modelele de videochat de la NightProwl sunt rasfatate cu zeci de beneficii suplimentare - operatii estetice, hairstylist gratuit la studio, make-up artist gratuit la studio si multe alte avantaje.

Cei 10.000 de lei / luna oferiti de catre NightProwl Studio modelelor incepatoare, care sunt in perioada de training, reprezinta un bun stimulent pentru tinerele care au fost nevoite sa isi gaseasca un nou loc de munca din cauza pandemiei actuale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea