Cariera

#bursa locurilor de munca #loc de munca #locuri de munca #absolvent de liceu

Bursa locurilor de munca pentru absolventii de liceu si facultate

Agentiile judetene de somaj vor organiza vineri, 23 septembrie, o bursa a locurilor de munca pentru absolventii de liceu si facultate, scrie adevarul.ro.

Vor exista 86 de targuri de joburi la oficiile de ocupare a fortei de munca locale. Vor participa, la nivel national, peste 1000 de firme care au nevoie de angajati in diferite domenii: industria textila (mai ales pe pozitii de muncitori necalificati ), in asigurari si reasigurari, comertul cu amanuntul, constructii si in domeniul serviciilor de paza si protectie .

Cei care nu au studii superioare pot sa aplice pentru meserii precum agent de asigurari, agent de paza , de vanzari, confectioner articole textile si imbracaminte, figuranti de film, zidari si dulgheri.

Pentru cei care au absolvit o faculatate exista oferte de consilieri vanzari, inspector asigurari, consultanti financiari, economisti, ingineri, agenti asigurari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea