Cariera

#salariu #cariera #salarii mici # salarii botosani # salarii vaslui # top salarii

Botosani si Vaslui ocupa primele locuri in topul judetelor cu cele mai mici salarii

Anul 2012 a adus o serie de schimbari in topul judetelor cu cele mai mici salarii din Romania. In fruntea clasamentului figureaza judetele Botosani, Vaslui si Suceava, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

La jumatatea lui 2012, judetul Botosani avea cel mai mic salariu net lunar din Romania, de doar 1.037 de lei. In acest judet, salariile au scazut in intervalul mai 2011-mai 2012 cu 1,5%.

Pe locul al doilea se afla judetul Vaslui, cu un salariu de 1.049 de lei. Pe urmatoarele locuri se afla judetele Suceava, Harghita si Maramures, cu salarii medii lunare de 1,056, 1.067, respectiv 1.068 lei.

In schimb, cele mai bune salarii se castiga in Bucuresti. In Capitala, salariul mediu lunar la jumatatea acestui an era de 2.148 de lei. Cei care au optat pentru un job la Sibiu au castigat 1.714 lei. La Cluj, remuneratia neta lunara a fost de 1.662 de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea