Cariera

#studiu #buget #salariu #prime #sarbatori #cadou #petrecere firma

Angajatii sunt dispusi sa renunte la petrecerea de Craciun in favoarea unei prime

Angajatii prefera ca traditionala petrecere a firmei de la sfarsitul anului sa fie inlocuita cu o prima in bani. Potrivit unui studiu realizat de Glassdoor, 73% dintre angajati prefera sa renunte la petrecere in favoarea bonusului. Procentul celor care sunt interesati de petrecerea de sfarsit de an este de 5%.

In ciuda interesului scazut manifestat pentru asemenea petreceri, statistica arata ca, in comparatie cu 2011, numarul angajatorilor care vor sa organizeze evenimente corporate a crescut cu 17%.

In afara de prima de Craciun, salariatii isi doresc o majorare a salariului (60%), precum si mai multe zile libere in aceasta perioada a anului (36%).

Conform unui studiu realizat de Payout si Zucchetti Romania, 80% dintre companiile care opereaza pe piata din Romania intentioneaza sa ofere angajatilor prime de Craciun. Valoarea medie a primei de Craciun pentru 2012 va fi de 610 lei brut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea