Cariera

#disponibilizari #economie #industrie #metalurgie #mobila

Angajatii din metalurgie si industria mobilei, cei mai afectati de disponibilizarile din urmatoarele luni

Angajatii din si industria mobilei vor fi cei mai afectati de disponibilizarile din urmatoarele luni. Aceasta este una dintre concluziile unui studiu realizat de National de Statistica printre managerii societatilor comerciale din tara.

Potrivit parerii acestora economia va continua sa scada, iar somajul va lua amploare in urmatoarele trei luni, preturile urmand sa ramana la valori aproximativ identice.

Concedierile vor “lovi” insa in continuarea, in majoritatea domeniilor de activitate din economie. Se pare insa ca cele mai afectate domenii vor fi domeniul metalurgic si cel al fabricarii mobilei, acolo unde datorita scaderii sau stagnarii volumului de productie, nu va mai fi nevoie de acelasi numar de angajati.

Aceeasi tendinta se va observa cel mai probabil si in domeniul constructiilor, acolo unde vor scadea numarul comenzilor si al contractelor, ceea ce va duce la disponibilizari .

Potrivit Realitatea TV, managerii din sectorul comertului cu amanuntul au estimat o scadere moderata a activitatii economice si o crestere minima a preturilor. Pentru preturile produselor industriale si constructii se prognozeaza, in continuare, o tendinta de stabilitate in urmatoarele trei luni.

 

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.