Cariera

#iarna #angajari #joburi #craciun

Angajari in perioada sarbatorilor de iarna: Se cauta Mos Craciuni si animatori de petreceri

O parte a firmelor care isi desfasoara activitatea in sezonul rece au inceput deja sa recruteze personal pe o durata limitata de timp.

Pe lista joburilor oferite in perioada sarbatorilor de iarna se numara: instructori de schi, operatori de call-center, decoratori, animatori de petreceri pentru copii, casieri de supermarket etc.

O firma din Capitala ofera un post de Mos Craciun pentru diferite petreceri de copii si proiecte derulate in scoli. Candidatii ideali trebuie sa fie "persoane veridice, corpolente cu caracteristici de animator". Plata se face la ora.

Un alt post la mare cautare in aceasta perioada este cel de promoter in magazine. In general, sunt preferate persoanele cu un fizic placut, energice, sociabile si cu abilitati de comunicare.

In luna decembrie, multe companii isi decoreaza cladirile si birourile. In aceste conditii, se cauta candidati potriviti pentru posturile de alpinisti utilitari si electricieni.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea