Cariera

#cursuri antreprenori #elevi Bac #antreprenori

Ai luat Bac-ul? Primesti burse de la 7 antreprenori ca sa inveti cum sa faci bani

Sapte antreprenori au lansat o initiativa adresata absolventilor de liceu care nu au luat 10 la BAC anul acesta, insa iubesc educatia pe termen lung si isi doresc sa devina profesionisti performanti, cu rezultate practice in domeniile spre care tind.

Este vorba de platforma #nuamfostde10, creata pentru a incuraja absolventii de liceu sa investesteasca in continuare in dezvoltarea lor. Antreprenorii din spatele acestei platforme au decis sa ofere 80 de burse, in valoare de 51.000 de euro, la cursurile lor online pe teme de business si dezvoltare personala.

”Eu #nuamfostde10 la BAC, insa cu toate acestea sunt un profesionist in domeniul meu. Atunci când vorbim despre educatie, trebuie sa fim mai buni doar decât propria persoana. Presiunea de a fi mai buni ca ceilalti pe termen scurt, sa fim de 10, trebuie sa fie inlocuita cu dorinta de a deveni profesionisti performanti, cu rezultate practice. Este excelent sa iei nota maxima, notele sunt importante pentru autoevaluare si admitere la studii superioare, insa ce conteaza cel mai mult este dorinta de a ajunge un specialist dedicat, indiferent de meserie. Prin proiectul #nuamfostde10 doresc sa transmit un mesaj tinerilor absolventi: ne dorim profesionisti bine pregatiti, care ramân in tara si care iubesc educatia pe termen lung”, spune Calin Biris, initiatorul proiectului.

Pentru a putea aplica la aceste cursuri, tinerii trebuie sa indeplineasca doua conditii: acestia trebuie sa fi dat BAC-ul in 2017 si sa aiba media identica cu cea a trainerului pentru cursul caruia doreste sa aplice: Calin Biris, Eliade Rotariu, Lorand Soares Szasz, Eusebiu Burcas, Andrei Tiganas, Ovidiu Oltean si Zoltan Veres.

Toate cursurile sunt online si pot fi accesate oricand si de oriunde. Sunt doar 10 locuri disponibile pentru fiecare curs, de-aceea acestea vor fi oferite pe principiul primul venit, primul servit.

Sursa foto: techstory.in/

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea