Cariera

#facebook #concediere # motive concediere

Ai grija ce faci la birou! Motive bizare de concediere

Comentariile pe Facebook, cantatul la locul de munca , postarea de filmulete pe YouTube si casatoriile nepotrivite pot fi motive serioase de concediere .

Printre motivele bizare de concediere se numara cantatul in timpul serviciului, casatoria cu o chinezoiaca sau urmarirea de filme in timpul programului.

Astfel, un politist indonezian a fost concediat dupa ce a publicat pe YouTube un videoclip in care canta in timpul serviciului, in timp ce un inginer german a fost concediat din cauza casatoriei sale cu o chinezoiaca, deoarece seful sau se temea ca aceasta ar putea fi spion al Chinei.

Si din cauza superstitiilor iti poti pierde locul de munca. Asta a patit un angajat din statul american Georgia, care a fost disponibilizat pentru ca a refuzat sa poarte numarul 666 pe o eticheta lipita de costumul de servici, motivand ca nu vrea sa ajunga in iad.

Numarul atasat pe uniforma de servici reprezenta numarul de zile de cand nu s-a mai inregistrat niciun accident de munca in fabrica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea