Cariera

#anofm #somaj #ajutor de somaj

Afla cati romani au ramas fara ajutor de somaj dupa ce au refuzat slujbe

Incepand cu 1 ianuarie 2011 , somerii care refuza locurile de munca propuse de ANOFM nu vor mai primi ajutor de somaj . In 2010, peste 2000 de romani au ramas fara ajutorul de somaj in acest mod.

2.316 persoane au ramas fara ajutor de somaj din cauza refuzului nejustificat de a se incadra sau de a urma un curs de formare profesionala in 2010, potrivit datelor ANOFM.

In acest an, somerii care refuza un loc de munca potrivit pregatirii sau nivelului studiilor nu vor mai beneficia de indemnizatia de somaj, potrivit actului normativ adoptat la sfarsitul anului trecut.

In 2010, 40.500 de locuri de munca au ramas neocupate, fiind refuzate in mod constant de catre candidati, potrivit Realitatea.net.

Cele mai multe locuri de munca ramase neocupate anul trecut au fost sectorul fabricarii articolelor de imbracaminte , protectie si garda, in domeniul consultantei pentru afaceri si management si in comert.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea