Cariera

#job #cv

Afla cate CV-uri au trimis romanii in 2010

In cautarea unui loc de munca, romanii au trimis aproape 37 de milioane de CV-uri in 2010. Numarul a fost in crestere cu 50% fata de 2010.

Romani au trimis aproape 37 milioane de CV-uri anul trecut. Cele mai multe aplicatii au fost inregistrate pe site-ul BestJobs , aproape 18 milioane.

Pe site-ul eJobs, aplicatiile cu CV au depasit 16 milioane, iar pe Myjob au fost trimise peste 2,4 milioane de CV-uri anul trecut, potrivit Realitatea.net.

Cei mai multi candidati trimit cat mai multe CV-uri, in speranta ca vor obtine un interviu de angajare . Din pacate, asaltati de aplicatiile unor oameni fara experienta necesara pentru functiile disponibile, angajtorii ajung sa arunce pana la jumatate din CV-uri.

Numarul de locuri de munca vacante pe cele mai importante site-uri de recrutare a scazut la inceputului anului, cu 19%, pana la 12.147, fata de luna decembrie , potrivit unui sondaj Balaur.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea