Cariera

#cariera #cariere #loc de munca

Afla care sunt cele mai ravnite locuri de munca din Romania

Cel mai vanat loc de munca din Romania in prima jumatate a lui 2011 a fost cel de client misterios , potrivit unei statistici a site-ului de recrutare BestJobs .

Pentru acest job au aplicat peste 11.000 de romani. Un numar record de candidati, aproape 7.500, a atras si postul de regional manager.

Pentru un post de reprezentant medical s-au depus aproape 7.000 de C.V.-uri, in timp ce pentru un job de sofer distribuitor au aplicat mai bine de 5.300 de doritori.

La mare cautare sunt si joburile in vanzari. De exemplu, pentru un post de director de vanzari s-au primit peste 5.000 de C.V.-uri.

Potrivit oficialilor site-ului eJobs, au existat foarte multe solicitari si pentru posturile de librar, responsabil dezvoltare clienti, reprezentant achizitii clienti sau promoter.

Conform datelor centralizate de BestJobs, in primul semestru din 2011, joburile vacante pe site au strans peste 350.000 de aplicanti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea