Cariera

#locuri de munca #vanzari #it

Afla care sunt cele mai cautate profesii in 2011

Recrutorii au estimat deja care vor fi cele mai cautate profesii in 2011: specialistii in vanzari , IT-istii si inginerii.

Cele mai multe locuri de munca vor fi disponibile in vanzari si IT, spun expertii.

“In ultimii ani, vanzarile si IT-ul s-au situat pe primele pozitii in ceea ce priveste numarul locurilor de munca vacante. In acelasi timp, outsourcing-ul si ingineria figureaza si ele intr-un top cinci al celor mai active sectoare din punct de vedere al ofertei de angajare”, a explicat Adela Rapeanu, Communication Expert in cadrul Myjob, citata de Realitatea.net.

Numeroase slujbe vor fi disponibile si pentru economisti si analisti financiari, farmacisti, dentisti, medici si reprezentanti medicali.

Alte specialitati cautate sunt pentru pozitiile de analist achizitii, supply planing manager, coordonator logistica sau operations specialist, cei care dovedesc ca pot lucra ca operator call center, customer support , client service administrator operator facturare si operator arhivare .

In momentul de fata, cu 30% mai multi romani isi cauta un loc de munca fata de perioada similara a anului trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea