Cariera

#cv #profesionist #chat # chat profesional # informatii profesionale

Descopera primul chat profesional din lume

Informatii Profesionale anunta lansarea primului chat profesional din lume. Creat dupa ideea de retea sociala a Facebook-ului, Informatii Profesionale este un site cu si despre profesionisti. Platforma site-ului informatiiprofesionale.ro ofera posibilitatea de a face schimb de experienta prin intermediul ProMessengerului.

Pe Informatii Profesionale se pot cere sfaturi si se face schimb de experienta cu profesionistii din domeniile de interes, prin intermediul ProMessengerului sau pe email. Acesta este primul chat profesional din lume, pe care il poate folosi orice utilizator al site-ului. ProMessengerul este o modalitate cat se poate de simpla de a intra in legatura cu specialistul dorit, fara alte formalitati. Profesionistii sunt acele persoane care stiu cum se face un anumit lucru sau activitate, indiferent daca sunt incepatori, la mijloc de drum sau experti.
 

De ce sa-ti faci cont pe informatiiprofesionale.ro
 

Site-ul informatiiprofesionale.ro se adreseaza celor care vor sa se promoveze ca profesionisti in domenii pe care le stapanesc si cei care vor sa-si realizeze proiectele de viata.

Informatiiprofesionale.ro a luat nastere pentru a veni in ajutorul celor care nu aveau pana acum unde sa gaseasca rapid specialisti pentru un anumit domeniu. Site-ul gazduieste specialistii din domenii variate de activitate, care doresc sa se afirme cand sunt solicitati.

Ste-ul informatiiprofesionale.ro ofera o platforma interactiva . Profesionistii se pot contacta pe ProMessenger sau email. Utilizatorii descopera aici articole pe diverse teme, scrise chiar de catre specialistii care impartasesc din experienta lor si care se adreseaza atat cunoscatorilor, cat si celor mai putini initiati in domeniul respectiv.

Dupa ce se autentifica pe site, utilizatorii isi pot completa un CV mai amplu, denumit CV+++. Acesta este un tip modern de CV, care permite profesionistului sa se faca remarcat pe cea mai rapida cale, internetul. Cu cat exista o activitate mai mare pe site, cu atat profesionistul se face mai remarcat. Acest lucru se poate realiza prin publicarea de articole, prezenta permanenta la activitatea intreprinsa pe site prin comentarii sau idei noi, folosirea butonului "Si eu sunt profesionist".

La acesta se adauga alte informatii, precum activitatea intreprinsa pe site. CV-ul+++ include datele personale, experienta profesionala, educatia, cunostintele lingvistice si activitatea de pe site. Activitatea este reprezentata de articolele postate in calitate de utilizator, precum si comentariile si aprecierile la articolele altora.

In CV-ul+++ apar inclusiv articolele in care utilizatorul s-a declarat profesionist. Aceasta este una dintre noutatile aduse de site-ul informatiiprofesionale.ro. La fel ca butonul "Like" din Facebook, pe Informatii Profesionale exista butonul "Si eu sunt profesionist". Scopul butonului este de a imbunatati Cv-ul si de a-i ajuta pe care care au nevoie de un specialist in domeniu sa-l gaseasca mai repede.


Sursa foto: informatiiprofesionale.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea