Cariera

#oferta de joburi #joburi #locuri de munca #muncitori necalificati #ajofm #joburi bucuresti

513 locuri de munca vacante pentru bucuresteni

Bucurestenii care sunt in cautarea unui loc de munca pot alege dintre cele 513 posturi puse la dispozitie de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca ( AMOFM ).

Potrivit datelor centralizate de AMOFM, dintre cele 291 de locuri de munca disponibile pentru muncitorii calificati, cele mai multe (83) sunt pentru confectioneri-asamblori articole textile, precum si operatori confectioneri industria de imbracaminte - tesaturi , tricotaje si materiale sintetice (50).

Pentru absolventii de studii medii, AMOFM Bucuresti a inregistrat 81 locuri vacante. Cele mai multe cereri din partea angajatorilor sunt pentru operator vanzari prin telefon (17). Se mai cauta asistenti manageri si modelier confectii.

Un numar de 83 de locuri de munca sunt disponibile pentru somerii cu studii superioare, intre care se afla cate trei posturi de consilier juridic si trei posturi de manageri de zona.

Pentru muncitorii necalificati, AMOFM Bucuresti ofera 58 posturi libere, intre care cate 11 pentru paznici si 12 pentru curieri.

Persoanele interesate sa ocupe unul dintre cele 513 de locuri de munca vacante pot contacta agentiile de sector ale AMOFM Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea