Cariera

#salariu #angajat #job #loc de munca

40% dintre angajati s-ar muta in alt oras pentru un salariu mai bun

Peste 40% dintre angajati s-ar muta in alt oras pentru un job mai bine platit, titreaza Ziarul Financiar. Acestea sunt rezultatele unui sondaj MyJob, care cu putina vreme in urma realizase un sondaj care arata faptul ca mai mult de jumatate dintre tinerii intre 20 si 30 de ani ar fi dispusi sa isi schimbe cariera.

41% dintre angajatii care au raspuns sondajului realizat de site-ul de recrutare MyJob au raspuns ca ar accepta un loc de munca in alt oras decat cel de domiciliu, daca le-ar fi oferit un salariu mai mare decat cel actual.

In plus, 13% dintre respondenti au declarat ca ar accepta un loc de munca peste hotare, daca li s-ar propune un astfel de job. Aceste raspunsuri arata disponibilitatea romanilor de a lucra in strainatate, chiar si in conditii de criza.

Un alt sondaj al MyJob arata faptul ca 53% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 21 si 30 de ani ar fi dispusi sa isi schimbe cariera, in timp cu cei cu varste cuprinse intre 46 si 55 de ani nu sunt atat de doritori in a-si schimba meseria.

Printre domeniile care i-ar tenta pe tineri se afla turismul, relatiile cu clientii, resursele umane, vanzarile, marketingul, IT-ul, finantele sau telecomunicatiile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea