Cariera

#abilitati #angajare # job nou #CV profesional #reorientare profesionala

3 trucuri care te pot ajuta sa iti gasesti un job nou, mai bine platit

Piata muncii este intr-un declin continuu, din cauza crizei financiare. Companiile fac restructurari la fiecare bilant al lunii sau diminueaza salariile angajatilor pentru a reusi sa tina in frau cheltuielile in conditiile in care profitul lor este din ce in ce mai mic. Daca te afli in aceasta situatie si vrei sa iti gasesti un job nou, mai bine platit, iata cateva sfaturi.

1 Reorienteaza-te profesional

Daca jobul pe care il ai in prezent nu te atrage foarte mult, insa ai o pasiune pentru un alt domeniu, investeste mai mult in acest hobby si dezvolta-ti aptitudinile in acest sens. Astfel vei imbina utilul cu placutul. Poti castiga un salariu foarte bun facand exact ceea ce iti face placere.

2 Evalueaza-ti abilitatile

Inainte de a incepe sa cauti un nou job, gandeste-te care sunt abilitatile tale si in ce domeniu crezi ca ai putea sa muncesti. Nu te lasa influentat de parerile celorlalti, doar tu stii care iti sunt capacitatile si limitele.

3 Realizeaza-ti CV profesional

Incearca sa aduci cat mai multe completari CV-ului tau, pentru a avea cat mai multe sanse de angajare. Informeaza-te de pe internet cum trebuie sa arate un CV profesional si nu ezita sa ceri sfaturi de la specialistii in recrutare.

Sursa foto: presstv.ir

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea