Cariera

#mobilier birou #birou #mobilier

3 motive pentru care ar trebui sa alegi mobilier de birou la comanda pentru firma ta

Imaginea unei firme in fata partenerilor, a clientilor si a angajatilor depinde si de piesele de mobilier. Alaturi de produse si servicii de calitate, si designul interior joaca un rol important in castigarea increderii pe piata. De aceea, mobila office nu trebuie aleasa la intamplare, ci trebuie sa aiba drept sursa de inspiratie deciziile pe care le iau companiile de succes – birourile la comanda, personalizate dupa nevoi.

Iata trei motive care iti vor demonstra de ce este indicat sa alegi mobila la comanda!

1. Mobila la comanda este proiectata dupa nevoile clientului

Cel mai important motiv pentru care antreprenorii de succes aleg mobilierul la comanda este adaptarea perfecta la spatiul de care dispune cladirea. Arhitectura interioara si dimensiunea unui spatiu nu rezoneaza de cele mai multe ori cu piesele de mobilier realizate in serie. in astfel de cazuri este indicat sa se apeleze la specialisti care sa propuna proiecte particulare de amenajare. Contacteaza expertii de la mobilier-birou.ro pentru a descoperi cea mai completa gama de servicii din domeniul pieselor de mobilier pentru birou.

In spatiile office atipice, mobilierul trebuie sa respecte anumite standarde legate de organizarea spatiului de lucru. si cea mai buna solutie in aceasta situatie o reprezinta optimizarea spatiului printr-o mobila personalizata gandita in detaliu, de la A la Z. Un spatiu bine optimizat, indiferent de departament, este un pilon de baza al productivitatii angajatilor.

2. Ai libertate in alegerea stilului mobilierului de birou

Cand decizi sa iei mobila la comanda pentru firma ta, trebuie sa stii de la inceput ca ai libertatea de a alege culorile, materialele, finisajele si alte elemente. Poti sa alegi tipul de lemn folosit, sa ajustezi latimi sau inaltimi, sa schimbi accesoriile si chiar forma pieselor, astfel incat sa obtii mobila office care sa reprezinte in totalitate imaginea firmei si viziunea ta.

Informeaza-te din timp si alege o firma care asigura o gama larga de produse de calitate superioara, cum ar fi: mobilier office, birouri de manager, mese de consiliu, dulapuri pentru birou si receptii office. Astfel intregul mobilier de birou se va putea comanda dintr-un singur loc, fara intarzieri si cheltuieli in plus.

3. Mobila la comanda vine la pachet cu consultanta si montaj

Multe firme de mobila nu pun la dispozitia clientilor transport si montaj gratuite, poate nici macar cu plata, asa ca ii revine proprietarului sarcina de a rezolva pe cont propriu aceste probleme. Acest lucru inseamna cheltuieli in plus, intarzierea termenului de amenajare si mai mult stres.

Vestea buna este ca exista pe piata de profil firme care realizeaza birouri office la comanda ce te scapa de aceste dificultati. Primesti consultanta din partea specialistilor, in care sunt incluse si masuratorile la fata locului, transport si montaj gratuite. Profesionistii vor sti exact cum sa asambleze piesele mobilierului astfel incat sa nu apara niciun fel de inconvenient. Rezultatul final va fi exact asa cum iti doresti.

In concluzie, mobilierul de birou la comanda iti permite sa armonizezi intregul spatiu office, sa-l optimizezi la maximum si sa obtii un design unic, pliat pe preferintele tale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea