Cariera

#viata sexuala #cariera #viata personala #viata sexuala studii

3 moduri in care viata sexuala o afecteaza pe cea profesionala

Dintre toate partile pozitive ale vietii personale, sexul pare ca are cel mai mari impact asupra vietii profesionale, arata mai multe studii de specialitate.

Afla in ce moduri viata sexuala o afecteaza pe cea profesionala si profita de avantajele oferite in cariera.

Viata sexuala scade nivelul de stres si creste respectul de sine. Satisfactia sexuala contribuie la productia de hormoni cu numeroase efecte benefice. Scaderea stresului si cresterea respectului de sine te pot ajuta sa faci fata mai bine situatiilor tensionate de la locul de munca.

Sexul creste productivitatea si creativitatea. O viata sexuala implinita poate avea si alte beneficii excelente pentru cariera: creste productivitatea cu peste 30% si imbunatateste creativitatea cu pana la 300%, arata studiile de specialitate citate de HuffingtonPost.com.

Satisfactia sexuala te mentine in forma. Alte efecte pozitive ale vietii sexuale asupra celei profesionale tin de consumul caloriilor si de oxigenarea pielii. Daca faci sex in mod regulat cu partenerul, consumi multe calorii, deci ai nevoie sa mergi la sala mai rar, iar pielea este mai oxigenata, astfel incat arati mai bine la serviciu si faci o impresie mai buna sefilor in prag de promovare.

Sursa foto: Mariewetmore.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea