Cariera

#joburi in turism # joburi in domeniul resurselor umane #joburi in IT

3 meserii in care te poti reprofila rapid in aceasta vara

Deoarece criza economica a afectat sever piata muncii, angajatorii au devenit din ce in ce mai exigenti in privinta recrutarii, de aceea, in aceasta perioada, este din ce in ce mai greu sa iti gasesti un job, mai ales in domeniul in care te-ai pregatit. Daca te afli in aceasta situatie, iata cateva cursuri de pregatire profesionala care te pot ajuta sa te reprofilezi rapid si sa gasesti un job bun.

1 Joburi in turism

Daca esti pasionat de calatorii si esti o fire curioasa, dornica sa descopere mereu lucruri noi, poti alege unul dintre cursurile de pregatire profesionala din domeniul turismului, ce au loc in luna iunie in judetele Gorj si Hunedoara.

2 Joburi in domeniul resurselor umane

Inspectorii de resurse umane sunt mereu la curent cu tot ceea ce se intampla pe piata muncii si au salarii peste medie. Daca esti interesat/a de o cariera intr-un astfel de domeniu, poti participa la cursurile de formare ce au loc in aceasta vara in judetele Bihor, Botosani, Dolj, Galati, Hunedoara si Valcea.

3 Joburi in IT

Daca unul dintre hobby-urile tale este internetul, te poti inscrie la cursurile gratuite de specializare in web design ce au loc in luna iunie in judetul Timis.

Sursa foto: calificat.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea