Cariera

#cariera #loc de munca #pierdere loc de munca #idei afaceri #dezvoltare abilitati

3 lucruri pe care trebuie sa le faci daca ai ramas fara job

Daca ai ramas fara job, nu trebuie sa pierzi tot timpul liber cautand incontinuu ceva de munca. In primul rand, ofertele vin destul de greu, asa ca trebuie sa fructifici acest timp liber si sa faci lucruri constructive, care sa te ajute sa te dezvolti atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Iata cateva lucuri pe care le poti face daca ai ramas fara locul de munca:


1. Fa-ti noi relatii

Cu ajutorul retelelor sociale poti comunica foarte usor cu orice persoana si iti poti face foarte usor noi contacte si relatii. Cauta pe retelele de socializare oameni care te-ar putea ajuta sa te dezvolti si trimite-le mesaje inteligente sau participa la evenimente si conferinte care au legatura cu domeniul tau profesional.


2. Cauta noi idei de afaceri

Daca nu gasesti rapid un job si au trecut deja cateva luni, e bine sa te gandesti si la varianta de a-ti crea propriul business. Chiar daca asta presupune in primul rand resurse financiare destul de mari, macar gaseste ideea de afacere.


3. Dezvolta-ti abilitatile

Incearca in perioada in care nu ai un job sa te gandesti la punctele tale forte, la hobby-urile tale. Poti sa iti dezvolti aceste pasiuni si iti contruiesti o cariera pe baza acestora. Ai putea sa iti gasesti adevarata vocatie profesionala.


Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea