Cariera

#salariu #Interviul de angajare #recrutori #scrisori de intentie

3 lucruri care ii deranjeaza pe recrutori la interviul de angajare

Iti cauti un job de foarte mult timp si intampini mereu expresia "Va contactam noi"? Poate ar fi timpul sa analizezi serios comportamentul pe care il ai in cadrul interviului de angajare. Un studiu recent realizat de o companie de consultanta a dezvaluit care sunt cele mai deranjante lucruri pentru recrutori in cadrul interviului de angajare. Iata cateva dintre acestea.

1 Vorbesti mult

Unul dintre cele mai deranjante lucruri pentru recrutori sunt candidatii care nu reusesc sa se mai opreasca din vorbit. Acest lucru dovedeste pentru angajatori ca nu esti maleabil, rabdator si nu poti purta un dialog.

2 Scrisorile de intentie copy-paste

Un alt lucru care ii enerveaza la culme pe angajatori sunt scrisorile de intentie pe care le primesc, deoarece acestea arata toate la fel. Recrutorii isi doresc sa gaseasca in scrisorile de intentie continut original si real, asa ca nu incerca sa copiezi.

3 Discutia rapida despre salariu

Candidatii care intreaba chiar de la inceputul discutiei despre salariu primesc in general o bila negra din partea rectorilor, care mai intai urmaresc aptitudinile si interesul pe care le ofera candidatul.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea