Cariera

#cv #profit #angajatori #mentor #maximizare #preferinte angajatori

3 cuvinte care ii fac pe angajatori sa iti vizualizeze CV-ul

Din cauza crizei economice care se pare ca devine din ce in ce mai puternica, angajatorii si-au schimbat si ei preferintele si prioritatile in ceea ce priveste recrutarea angajatilor. Acum, acestia urmaresc in CV-urile candidatilor aspectele probusiness, fiind mult mai putin interesati de aspectele ce tin de psihologie. Iata cateva cuvinte pe care le poti introduce in CV pentru a atrage atentia specialistilor in recrutare.

1 Profit

Profitul este unul dintre cele mai importante aspecte pentru un angajator, asa ca nu ezita sa mentionezi in CV-ul tau beneficiile financiare pe care le-ai adus companiilor la care ai lucrat in trecut sau care ar fi contributiile si ideile tale in acest sens in cadrul firmei la care vrei sa te angajezi.

2 Maximizare

La fel ca si profitul, cuvantul maximizare mentionat in CV starneste rapid curiozitatea recrutorilor, deoarece acesta reflecta capacitatea ta de a aduce companiei plus valoare.

3 Mentor

Specificarea cuvantului mentor in CV-ul tau ii va atrage imediat pe angajatori, deoarece acesta induce ideea de experienta vasta si faptul ca esti o persoana care este mereu in cautarea unor noi provocari, dornica sa se dezvolte constant.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea