Cariera

#cariera #aplicatii #aplicatii smartphone

3 aplicatii de marketing care iti vor oferi o productivitate maxima

Vrei sa fii mai productiv la munca? Nu trebuie sa muncesti din ce in ce mai mult, ci doar sa faci cunostinta cu cateva aplicatii uimitoare. Iata care sunt acestea si ce beneficii iti pot aduce:

1. Aplicatia Jelly

Aceasta aplicatie te va ajuta sa gasesti raspunsuri rapide la toate intrebarile tale, la orice ora si in orice domeniu. Jelly iti permite sa intri in contact atat cu membrii aplicatiei, cat si cu contactele de pe retelele de socializare.

Jelly nu se bazeaza doar pe intrebari de top text, ci le permite utilizatorilor sa foloseasca imagini pentru a afla raspunsri rapide la intrebarile lor.

2. Aplicatia Pocket

Tocmai ai dat peste un articol uimitor in ceea ce priveste modul de crestere a ratelor de conversie sau orice alta tema de interes pentru tine, insa o intalnire in 2 minute. Nu iti face griji, aplicatia Packet te poate ajuta sa pastrezi in maxima siguranta cele mai valoroase articole sau materiale.

3. Aplicatia Directr for Business

Directr for Business este o aplicatie uimitoare, pe care iti poti face cont gratuit si pe care poti gasi o varietate de produse de vanzare, fiecare fiind insotit de un tutorial in ceea ce priveste modul de folosinta.

Sursa foto: t3.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cariera

Top

Cauta-ti perechea