Mobile

#telefon mobil #it #sony #gadget #galaxy #smartphone #piata IT

Smartphone-urile uriase cuceresc piata din Romania

Incet, incet tabletele iau locul telefoanelor inteligente pe piata de larg consum. Producatorii au inceput sa mareasca tot mai mult ecranele telefoanelor, pentru ca au inteles ca utilizatorii au nevoie de detaliu, culoare, rezolutie tot mai mare si, mai ales o experienta satisfacatoare la navigarea pe internet.

Incercand sa imbunatateasca experienta utilizatorului, producatorii au incercat si au reusit cu brio sa ofere acestuia functiile unor gadgeturi nu neaparat mai costisitoare, ci mai anevoios de folosit.

Cele mai mari telefoane din oferta Orange Romania si Vodafone Romania sunt Sony XPERIA Z si Galaxy Note 2, iar in curand va fi pus la vanzare si Samsung Galaxy S4. Cosmote Romania are in portofoliu Samsung Galaxy Note (5,3 inci) si Note 2 (5,5 inci) si Sony Xperia Z (5 inci). Samsung Galaxy S4 (5 inci) va intra in oferta Cosmote la finalul acestei luni. 

 

Sony XPERIA Z are un ecran de 5 inci. Este cel mai nou si cel mai performant smartphone din oferta Sony, cu un ecran care ofera rezolutie Full HD si care are o camera foto de 13 megapixeli.

Acest smartphone este rezistent la apa si la praf, bun de folosit indiferent daca afara ploua sau daca esti la plaja. Carcasa este din sticla pe ambele fete. Telefonul rezista la apa, la adancime de maximum un metru, pentru 30 de minute.

Mai multe despre telefoanele mobile „uriase“ care ii cuceresc pe romani pe Business24

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare