Mobile

# gala global mobile awards #global mobile awards #premii gsma #tehnologie mobila

Afla castigatorii Global Mobile Awards la MWC 2012

In ultima zi la Mobile World Congress 2012, la Barcelona, au fost acordate premiile GSMA , pentru cele mai importante inovatii in tehnologia mobila in ultimul an. Afla cine au fost castigatorii.

Samsung a fost marele castigator al Global Mobile Awards 2012, cu patru premii, dintre care cele mai importante sunt "Cel mai bun smartphone" pentru Samsung Galaxy S II si "Producatorul anului".

Dupa ce a castigat in 2011 cu iPhone 4, Apple a pierdut in acest an cel mai prestigios premiu in favoarea Galaxy S II, insa a castigat "Cea mai buna tableta" cu iPad 2.

Nokia a castigat doar premiul "Cel mai bun feature phone sau entry-level" cu Nokia C3 , dar nu a primit nimic pentru noile sale Windows Phone, scrie GSMArena.com.

La categoria aplicatii, premiul "Cea mai buna aplicatie mobila " a fost castigat de Rovio pentru Angry Birds Rio, Google Maps a castigat "Cel mai bun serviciu mobil" si SwiftKey a fost declarata "Cea mai inovatoare aplicatie".

Sursa foto: Adfonic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului