Mobile

#voucher #parc auto #institutie publica #repartizare #tichete Rabla #autoturism nou #program de turism

20.000 de tichete "Rabla", eliberate in luna mai

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat ca anul acesta vor fi eliberate, incepand cu luna mai, 20.000 de tichete "Rabla", fiecare avand o valoare de 1.500 de euro.

"17.000 pentru persoane fizice si juridice si 3.000 de tichete pentru institutiile publice. Repartizarea tichetelor pe colectori sau dealeri nu va mai fi egala pe fiecare unitate administrativ-teritoriala. Va tine cont de numarul de masini cu o vechime mai mare sau egala cu 10 ani din parcul de masini", a precizat ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Anul acesta, pentru achizitionarea unui autoturism nou se va putea folosi doar un voucher, si nu trei ca in anii trecuti, insa acesta va putea fi transferabil.

"Tichetele vor fi transferabile. S-au facut analize si studii despre modul de derulare a programului in ultimii ani. Am constatat ca, daca nu ar exista transferabilitatea, ar rezulta un blocaj pe piata in ceea ce priveste innoirea parcului auto", a declarat ministrul Rovana Plumb.

Sursa foto: stiri.autovit.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului